Plantegen canvis per millorar la seguretat de La Violeta

El govern d’Alternativa Altafulla obre la porta a intervenir a la sala La Violeta per adaptar-la perquè s’hi puguin fer activitats a peu dret amb seguretat seguint les recomanacions establertes en un informe de bombers. Això implicaria adaptar un espai acotat on es poguessin recollir les cadires mòbils de la sala, i només serviria per a un aforament màxim d’unes 300 persones.

És la resposta del govern a una moció en què EINA i PSC reclamen que es completi el projecte amb l’habilitació d’una sortida d’emergència més que permetria ampliar l’aforament, aproximadament fins al miler de persones i adaptar la sala a l’ús polivalent que havia tingut anteriorment.

Alternativa Altafulla veu innecessari ara invertir en l’habilitació d’una nova sortida d’emergència que, a més, necessitaria una expropiació d’un terreny veí.

En el mateix sentit es posiciona l’exregidor de Cultura Héctor Bofill, que defensa l’èxit i l’encert del model actual de la Violeta com a auditori.

Des d’ARA i PSC es reitera la necessitat de retornar l’ús polivalent a la sala, mentre el regidor no adscrit, Xavier Rofas, no es fixa en el model, però apunta que qualsevol millora en seguretat és benvinguda. La moció ha prosperat amb els vots de tots els grups de l’oposicíó i l’abstenció de Junts i Alternativa Altafulla.

ENCAMINEN LA FUTURA RESIDÈNCIA

Més receptiu ha estat el govern en la segona proposta d’un ple extraordinari forçat pels grups de l’oposició i que s’ha aprovat per unanimitat.

Alternativa Altafulla s’ha compromès a avançar en el projecte de construcció d’una futura residència per a la gent gran. El primer pas seria la creació d’una comissió de seguiment per definir el projecte.