Sant Martí omple de festa Altafulla

L'esclat de festa i les campanes van marcar el tret de sortida de la Festa Major de Sant Martí d'Altafulla. Una celebració que enguany va nomenar pregoner el Pepe Caro, tota una institució de la vila.

El reconeixement es va voler fer extensiu a l'equip de la Brigada Municipal, on tants anys va treballar el Pepe i que va dur a terme una tasca essencial durant la pandèmia.

L'emotivitat del pregó va donar pas a un cap de setmana de gresca amb concerts, activitats culturals i la sortida del seguici. Una cercavila que també va servir per celebrar els 10 anys de vida dels Diables Petits.

Diables petits altafulla 2022

Una colla que diumenge va tornar a sortir per incendiar la jornada festiva amb el correfoc, la carretillada i els versots. Els actes de Festa Major s'allargaran fins diumenge que ve.

Divendres, el dia del patró, els Castellers d'Altafulla faran la tradicional pujada del pilar per les escales, que anirà seguit per la processó i la rua de Sant Martí, que representarà la llegenda del sant narrada per Joana Badia.

Els Diables seran els encarregats de tancar la celebració diumenge amb el correfoc i els versots, que donaran pas al castell de focs de fi de festa.