Arrenca la millorada recollida porta a porta de la Vila Closa d'Altafulla

Poques incidències en l'estrena del nou servei de recollida porta a porta a la Vila Closa d'Altafulla. L'equip que en fa el seguiment només ha trobat una quinzena d'infraccions que han marcat amb adhesius. D'aquesta manera, el treballador de la neteja sap quines bosses ha de recollir i quines no.

Tot i que encara és d'hora per fer balanç, la diferència és evident, ja el veïnat podia treure les escombraries barrejades fins avui. Ara, es recullen dues fraccions al dia, de dilluns a dissabte.

Una de les altres novetats del porta a porta és la inclusió de nous carrers a la ruta de recollida, com el de Martí d'Ardenya o el de Dalt. D'altra banda, el veïnat valora positivament el fet que l'orgànica es reculli cada dia.

Recollida porta a porta altafulla

Un dels reptes del renovat porta a porta de la Vila Closa és el d'adaptar-se a les necessitats dels restauradors, ja que en temporada baixa molts només obren tres o quatre dies a la setmana. És per això que s'ha ajustat el servei a l'activitat de cada establiment.

El consistori farà seguiment del porta a porta aquesta setmana i la que ve. Amb les dades extretes es valorà si cal fer alguna modificació puntual del servei.