×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

L'Altacústic omple de música la Vila Closa

Un any més, la música ha envaït els racons de la Vila Closa d’Altafulla. La quarta edició de l’Altacústic ha portat noms reconeguts com Mazoni o The Prussians, però sobretot ha apostat de nou per la música emergent. Noves veus i nous talents per a un espectacle que apropa la música a un públic familiar. Una aposta, que asseguren els organitzadors, creix i es consolida.  

Una de les principals preocupacions del Festival Altacústic es centra a descobrir nous talents, noves veus amb capacitat d’irrompre dins el panorama musical. Pot ser el cas d’Escarteen Sister, el passat divendres a l’escenari de l’Església. Una de les propostes d’una jornada que tenia en Renaldo i Clara i Pau Vallvé, a la plaça del Pou, els principals atractius. Bona afluència en aquest segon dia de festival en què l’aposta gastronòmica paral·lela al festival també va ajudar. De fet, des de l’organització ja s’apunta la voluntat de voler potenciar aquest aspecte, innovador enguany, de cara les properes edicions.

En un festival proper i de caràcter familiar, tot i no aportar xifres concretes, els organitzadors apunten a un increment gradual de públic després de quatre edicions de festival combinant la música amb l’entorn monumental de la Vila Closa d’Altafulla. Descobrint l’acústica de nous espais, com l’escenari de la plaça de l’Església, nou enguany, però també reforçant el paper d’altres espais, com pot ser el cas intimista de l’escenari de les escales de la Placeta, ocupat, per exemple, pel mallorquí Roger Pistola presentant el seu Punt i A Part, un projecte en solitari, en el marc d’un últim dia de festival marcat per la presència de The Prussians i Mazoni com a caps de cartell. Combinació de noms contrastats amb artistes emergents que donen solidesa a un festival que creix des de la voluntat de convertir-se en un referent musical per descobrir en família.