Altafulla amplia la recollida porta a porta a la Vila Closa

L'Ajuntament d'Altafulla incrementa la freqüència del porta a porta de la brossa orgànica i la d'envasos a la Vila Closa. L'objectiu és millorar la recollida selectiva i ampliar el nombre d'usuaris del servei.

El problema actual és que, fins ara, s'acceptava la brossa barrejada i això implicava més cost a l'hora de recollir-la i també pel que fa al tractament dels residus.

Ara, es manté el servei de dilluns a dissabte, però amb una recollida diària de dues fraccions. La matèria orgànica es recol·lectarà cada dia i els envasos tres dels sis dies del servei.

DDR Peça recollida porta a porta Altafulla nucli antic

La fracció resta es recollirà només un dia excepte en el cas dels habitatges generadors de bolquers que identifiquin degudament les bosses.

D'altra banda, s'amplia la zona de cobertura a punts com el carrer Comunidó, al carrer de Dalt, al camí de l'Oliverot o al corredor de l'Espinac. També es preveu ajustar el servei als restauradors.

L'Ajuntament lliurarà a tots els habitatges un cubell per recollir la matèria orgànica i un de 40 litres per dipositar les altres fraccions adequadament segons el calendari. El nou servei engegarà dilluns que ve a les 9 del matí.