L'EINA allarga la mà a l'equip de govern per garantir l'estabilitat a Altafulla

Reunió entre el regidor d’Hisenda d’Altafulla, Francesc Farré, i els caps de l’oposició, Alba Muntadas i Jordi Molinera. L’EINA volia que també hi assistís l’alcaldessa per presentar-li una proposta, diuen, per garantir una bona governança la resta de mandat.

Defensen que cal evitar episodis com el de l’últim ple, en el qual la divisió entre els regidors va propiciar l’aturada d’un modificatiu de crèdit de més de 250.000 euros que incloïa partides urgents com el pagament de les hores extres dels treballadors municipals.

L’absència de Castellarnau, però, va evidenciar que la voluntat d’Alternativa Altafulla era la de desencallar l’aprovació de l’esmentat modificatiu i que la reunió s’emmarcava en la ronda de trobades que ja han dut a terme amb la resta de regidors amb el mateix propòsit.

Des de l’EINA no desvelen els punts de la seva proposta d’estabilitat, però allarguen la mà per arribar a acords perquè Altafulla tingui pressupostos. Uns comptes que han de servir, diuen, per impulsar els projectes de mandat i fomentar polítiques amb les quals tots els partits se sentin còmodes.

EL MODIFICATIU PENDENT D'APROVACIÓ

pLE ALTAFULLA 2022

Des del consistori se centren en l’aprovació del modificatiu i consideren que encara és d’hora per parlar de pressupostos. L’executiu municipal preveu aprovar el modificatiu durant el mes d’octubre i no descarta celebrar un ple extraordinari.

Malgrat que tots els regidors estan d’acord amb el contingut, des de l’EINA defensen que no s’hauria de fer servir el romanent tenint en compte la previsió de descens d'ingressos per a l’any que ve. En aquest sentit, la regidoria d’Hisenda està estudiant si es poden aprofitar partides no utilitzades dels pressupostos.