L'EINA manté el bloc per a les properes municipals

Els cinc representants de l’EINA a l’Ajuntament d’Altafulla repetiran als primers llocs de la llista que la formació presentarà a les properes eleccions municipals. L’esquerra independentista d’Altafulla manté així el bloc que li va permetre accedir a l’alcaldia el passat 2019 i governar fins ara fa uns cinc mesos, quan una moció de censura els va apartar del govern. Creuen els dos líders de la formació, Alba Muntadas i Jordi Molinera, que això ha fet que projectes engegats es quedessin al calaix. Confien que, mantenint el bloc, aquest últim any de mandat a l’oposició es converteixi en un parèntesi.

La llista l’encapçalaran de forma bicèfala Jordi Molinera i Alba Muntadas, com ja van fer al 2019. Repeteixen també Daniel Franqués, Gemma Maymó i Àlex Cañas. L’EINA però, ha presentat també noves incorporacions a l’equip municipal.

DUES CARES NOVES

Es sumen al projecte dues cares noves significatives: la més jove, Andrea Córdoba, que ara fa quatre anys s’havia presentat a les llistes de Junts i que destaca per la seva implicació en activitats mediambientals; i el president del Centre d’Esports d’Altafulla Francesc Julià. Els set, formen el nucli dur de l’equip que l’EINA vol presentar a les properes municipals amb l’esperança de repetir o millorar resultats per poder assegurar-se tornar al govern.