Altafulla acomiada el Carnestoltes amb crítiques a la política municipal

El pati de l'actual Biblioteca d'Altafulla va ser l'escenari aquest dimecres del comiat d'un rei carnestoltes que va tenir molt present en el seu testament l'agitada vida política del municipi

El Sèquit del Rei Carnestoltes a Altafulla va sortir acompanyat dels Diables petits i grans d’Altafulla des del carrer Sant Antoni Abat, passant pel carrer Marques de Tamarit fins arribar a la Biblioteca de la vila. Un ritual de foc previ va preparar la pira on cremaria el Carnestoltes minuts després. La trista cercavila entrava al pati acompanyant al rei de la disbauxa i la gresca, amb aquesta gran sardina, per finalment afrontar el seu final a la foguera. Però abans els diables van ser els encarregats de llegir el seu testament. Plagat d’irreverències i comentaris crítics amb la política municipal. La nova biblioteca i el seu trasllat de localització, el futur projecte de la violeta i la intensa situació política de l’Ajuntament van ser alguns dels temes representats. Acte seguit es va colocar al Rei Carnestoltes a la pira i els mateixos diables li van prendre foc per acomiadar aquest Carnaval d’Altafulla 2018.

Per finalitzar la vetllada i mentre les flames encara acabaven de cremar les restes del carnestoltes, es va oferir una arengada popular als altafullencs i, encara que ja era dimecres de cendra i no es pot menjar carn, també llonganissa.