Brises del Mar tindrà aigua potable del consorci a finals d'any

A pocs metres del dipòsit d'aigua de Sant Antoni d'Altafulla ja es pot començar a distingir la rasa per on se soterraran els tres quilòmetres i mig de canonada que han de permetre fer arribar l'aigua del Consorci d'Aigües de Tarragona fins a la urbanització Brises de Mar.

Les obres van començar a inicis del mes d'agost amb la soldadura dels tubs que han de permetre el pas de l'aigua, i aquesta setmana han fet un pas més, amb l'inici del soterrament dels mateixos en un trajecte que per arribar a Brises de Mar haurà de passar per sota de l'N-340 i l'autovia A-7.

ENLLESTIDES AL MES DE NOVEMBRE

Uns treballs que tenen un pressupost de més de 400.000 euros i es preveu que estiguin enllestits d'aquí a dos mesos, el que segons el govern altafullenc suposarà el final d'una reivindicació històrica dels veïns de la zona.

EL NOU ENLLUMENAT, A INICIS D'ANY

I no serà l'únic canvi que patirà la urbanització en els pròxims mesos, ja que la intenció del govern altafullenc és portar a aprovació al ple del mes de novembre el projecte del nou enllumenat dels seus carrers.

L'objectiu és poder adjudicar les obres durant el mes de gener i que estiguin enllestides durant el primer trimestre del 2023.