La Policia Local d'Altafulla ja compta amb el 100% de la plantilla

Des d'ara Altafulla compta amb totes les places de la Policia Local cobertes. Amb una desena d'incorporacions, l'Ajuntament ha donat resposta a les baixes de llarga durada i a diverses vacants. A més, una mica més tard del previst, també s'han afegit tres efectius de reforç per a la temporada d'estiu, amb l'objectiu de fer front a l'augment d'incidències coincidint amb la temporada alta pel turisme. 

En total, doncs, la Policia Local d'Altafulla compta amb una plantilla de 24 persones: un sergent, tres de caporals, setze agents, la secretària administrativa i els tres reforços temporals. Des del mateix cos es reconeix que feia uns dos anys que no disposaven de tots els efectius i treballaven amb la meitat de les places cobertes. Per això, reconeixen que darrerament ha sigut difícil cobrir tots els serveis, les 24 hores del dia.

Més enllà de comptar amb el 100% de la plantilla, amb el mateix procés de regularització també s'ha confeccionat una borsa de treballadors per poder cobrir possibles baixes.