La Violeta d'Altafulla reobre aquest dissabte quasi tres anys després

 

Hauran passat gairebé tres anys per veure reoberta de nou La Violeta d'Altafulla. Renovar aquest espai cultural ha costat quasi mig milió d'euros. Aquest dissabte, però, recuperarà la vida amb la seva inauguració. Reforma pràcticament integral d'un espai que ara tindrà fins a 306 butaques fixes.

Ha estat un procés llarg per arribar fins aquí: l'antic govern d'Altafulla volia apostar per una sala polivalent sense cadires fixes, però es requeria una tercera sortida d'emergència que no es podia dur a terme actualment. El nou executiu municipal ha tirat pel dret, i ha apostat per les butaques ancorades a terra. La voluntat és fer de La Violeta un referent cultural al territori. Per fer-ho possible, el govern d'Altafulla no volia esperar més.

L'Ajuntament treballa ara per tenir una programació estable. De moment, aquest dissabte inauguració amb concerts de dixie jazz, rock per a infants i urban rap. La Violeta tindrà mirada curta, al territori, i voldrà atreure figures potents. A falta de tres dies per obrir encara manquen uns últims retocs per enllestir l'espai. Amb tot, La Violeta tornarà a acollir espectadors després d'una llarga espera.