Altafulla reserva 50.000 euros per si es produeix l'aportació de sorra

Ball de xifres en el modificatiu de crèdit de 145.000 euros aprovat en el ple de juliol d'Altafulla amb els vots a favor de l'equip de govern, el regidor no adscrit Xavier Rofas i l'abstenció de Natàlia Sanz d'Ara Altafulla.

Si bé la previsió inicial de l'equip de govern era d'uns 20.000 euros, es van presentar diverses esmenes que van fer augmentar la xifra fins als 145.000 euros. Prop de 50.000 serveixen per reservar una partida per si l'Ajuntament de Tarragona s'avé a aportar sorra a la platja altafullenca.

L'últim dels increments del modificatiu va ser presentat d'urgència al mateix ple, fet que va generar crítiques per part de l'oposició.

Piscina altafulla

Altres partides importants del modificatiu són les que serviran per pagar les hores extres i gratificacions als treballadors de l'Ajuntament, de 40.000 euros; o la redacció d'un projecte per arreglar la fuita de la piscina municipal i renovar-ne la maquinària, de 10.000 euros.

El ple també va aprovar instal·lar un aparcament de bicis a l'estació de tren i presentar la candidatura de la fundadora de l'Escola Municipal de Música, Antonia Coscujuela, a les distincions de mèrits del Consell Comarcal del Tarragonès.