Un microbús ocupa el lloc del trenet turístic d'Altafulla

Altafulla s'ha quedat sense trenet turístic aquest any. L'empresa que presta aquest servei l'ha hagut de substituir per un microbús, ja que la locomotora pateix una avaria greu. Des de l'Ajuntament han acabat optant per negociar amb la companyia perquè es va considerar que les clàusules sancionadores del contracte no eren prou contundents.

Un microbús ocupa el lloc del trenet turístic d'Altafulla durant l'estiu. L'empresa prestadora del servei va comunicar a l'Ajuntament que la locomotora patia una avaria greu poc abans de començar la temporada alta. Amb aquest escàs marge de maniobra el consistori va acceptar la proposta de la companyia d'utilitzar el microbús de 20 places i descapotable. L'equip de govern, que ho atribueix a la situació geoeconòmica, va descartar activar les clàusules sancionadores del contracte al considerar que no haurien tingut un efecte destacat.

L'adjudicació caduca l'any que ve i el consistori vol tenir en compte el que ha passat aquest estiu de cara a la redacció del nou contracte. El microbús turístic d'Altafulla prestarà servei fins al 15 de setembre només en horari de tarda, a diferència dels anys anteriors quan també ho feia als matins. Durant l'itinerari efectuarà sis parades distribuïdes per tot el municipi.