La música clàssica tornarà a amenitzar les nits d'agost d'Altafulla

Les nits d’agost tornaran a ser sinònim de música clàssica i contemporània a la plaça de l’Església d’Altafulla. Torna el festival internacional de música amb set propostes repartides durant tot el mes. El programa presenta formacions diverses i ofereix també propostes que combinen els clàssics amb altres disciplines musicals.

Ja la primera proposta programada, que fusionarà música clàssica amb flamenc, amb bailaora inclosa, defineix la voluntat innovadora del festival internacional de música d’Altafulla. En aquesta nova edició els impulsors de la iniciativa han programat set espectacles repartits entre el 4 i el 24 d’agost on el protagonisme recau essencialment en la música clàssica i contemporània, però no només en aquestes disciplines.

El programa contempla un concert de violoncel, la presència d’un quartet de corda de Praga, una proposta que marida poesia de parla catalana amb la música clàssica, i un espectacle que vol rememorar el concert dels tres tenor d’ara fa un quart de segle. S’ha programat també un concert amb solistes i orquestra i es tancarà el festival recordant el tango de Piazzolla.

Tots els concerts es celebraran a les deu de la nit a la  plaça de l’Església d’Altafulla. El preu de l’entrada és de quinze euros, tot i que també hi ha abonaments i descomptes.