Arriba la sorra a la platja d'Altafulla



Arriben els primers metres cúbics de sorra al tram de platja del passeig de Botigues de Mar d'Altafulla. Després de setmanes esperant aquest moment, Costes ha començat els treballs de regeneració per recuperar part de la sorra que es va emportar el mar a causa dels temporals del passat mes de març. Prové de la platja del Vinyet i es redistribueix a les zones més malmeses.

S'espera que en els pròxims dies les obres s'estenguin fins a la punta de platja, tocant el restaurant Voramar. Una actuació que s'executa amb retard pel naixement i per la protecció del corriol camanegre a la zona del Vinyet. Des del consistori lamenten aquesta tardança, però celebren la rebuda de la sorra.

Mentre durin les tasques, la platja romandrà tancada al públic de 9 a 18 hores per tal de garantir la seguretat dels usuaris i facilitar la mobilitat de les maquinàries. Es preveu que els treballs s'allarguin fins aquest divendres i que en total, s'hi aportin 15.000 metres cúbics. Pel cap de setmana, ja es podrà gaudir de la platja en perfectes condicions.