Altafulla declara d'interès general el restaurant Voramar i aprova millores a Brises del Mar

Primer ple d'Altafulla amb Montse Castellarnau com a nova alcaldessa. Un ple que va deixar clares les prioritats del nou equip de govern: el pla de xoc de la platja i les millores a la urbanització de Brises del Mar. Alguns punts van ser aprovats pel vot de qualitat de l'alcaldessa davant l'empat provocat per la negativa de l'EINA i PSC, l'aprovació de Junts, Alternativa i el regidor no adscrit Xavier Rofas i l'abstenció d'Ara.

Canvi de cadires en el ple ordinari del mes de maig d'Altafulla. Una sessió que va aprovar per unanimitat declarar interès general el restaurant Voramar Cal Vitali, el que suposa una exempció de les taxes d'ocupació de la via pública fins que l'establiment recuperi la seva activitat habitual.

Segons la regidoria de Medi Ambient, Costes ha anunciat que reposarà 15.000 metres cúbics de sorra quan la situació ho permeti. Un punt que va sorprendre l'oposició, ja que segons ells, és el mateix que van manifestar abans de la moció de censura.

ddr restuarant voramar

Un dels altres eixos principals del nou govern és la millora de Brises del Mar, on ja van apuntar una futura instal·lació de nou enllumenat, una illa a l'entrada a la urbanització i la millora del parc infantil.

El que ja estava acordat i tardarà a arribar serà la canonada d'aigua que connectarà el dipòsit de Sant Antoni amb el de Brises del Mar per l'augment del pressupost del projecte. Des de l'equip de govern acusen l'EINA d'haver abandonat els altafullencs de la urbanització. 

També van donar llum verda a la urgència de modificació de crèdit  que incorpora un augment de la partida per la contractació de socorristes a la platja i piscina, pendent de la darrera sessió.

El repartiment de nous càrrecs també va portar conflicte. Des del grup municipal de l'EINA van mostrar el seu desacord en què totes les tinences d'alcaldia i una major part dels nomenaments de la corporació d'òrgans col·legiats recaiguin en Alternativa Altafulla.