Montse Castellarnau ja és alcaldessa d'Altafulla

Montse Castellarnau és la primera alcaldessa de la història d'Altafulla després que hagi prosperat la moció de censura contra el fins avui alcalde Jordi Molinera. El ple celebrat aquest dimarts no ha tingut sorpreses i els set regidors dels grups fins ara a l'oposició, Alternativa Altafulla, Junts, Ara Altafulla i el regidor no adscrit Xavier Rofas han votat a favor del canvi de govern.

Castellarnau ha defensat en el seu parlament la conveniència de la moció en aquest moment, després d'haver-la descartat en el passat. Diu que el municipi necessita una gestió eficaç que fins ara no es donava.

LA CRÍTICA DE MOLINERAple altafulla Molinera

Una moció que des del govern sortint han qualificat de moció de la mentida, acusant els regidors signants d'aprofitar una desgràcia com la patida per la platja del municipi per a fer caure el govern que havia guanyat les eleccions del 2019. El fins ara alcalde Jordi Molinera ha titllat el moviment de purament electoralista.

Entre la resta de grups, el més contundent ha estat el de Junts per Altafulla. El seu portaveu, Hèctor López Bofill ha qualificat de desastre l'acció de govern de l'actual executiu, al que ha acusat de no haver assumit les seves responsabilitats. També ha remarcat que la moció hauria d'haver arribat abans.

També ha donat suport a la moció l'exsòcia de govern Natàlia Sanz, d'Ara Altafulla, que ha justificat el seu vot pel canvi de rumb del govern des del seu inici fins ara.

Un canvi que també ha manifestat la regidora del PSC, Imma Morales, l'únic grup que no ha donat suport a la moció. Ho ha justificat dient que no hi ha suficients motius per fer-ho i que calia tancar files amb l'actual govern per a acabar un mandat difícil.

A L'ESPERA DEL CARTIPÀS 

El regidor no adscrit Xavier Rofas sí que ha pogut votar la moció, però no participar del debat per la seva condició de trànsfuga.

Ara s'està a l'espera de conèixer el cartipàs del nou govern, del que només formaran part 5 regidors, els 4 d'Alternativa i el de Junts, mentre que els altres dos signants de la moció donaran suport des de fora.