×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

ERC: "És la moció de la vergonya"

Una vintena de càrrecs electes d'Esquerra Republicana del Camp de Tarragona han assistit a la plaça del Pou per donar suport al fins ara equip de govern d'Altafulla. Entre ells, alcaldes i altres càrrecs de la formació al territori. És el cas de l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, el portaveu d'Esquerra a Montblanc, Oriol Pallissó o el seu homònim salouenc, Marçal Curto.

La diputada al Parlament, Raquel Sans, també present a l'acte, ha defensat que la moció de censura d'Alternativa Altafulla aprofita un desastre natural que afecta tot el litoral per sentenciar un equip de govern que durant tres anys, diu, ha treballat per impulsar un espai polític amable. També ha assenyalat que tot just ara comencen a aflorar els fruits de la feina duta a terme pel consistori des de l'inici de mandat.

Alguns dels assistents a l'acte de suport han acompanyat l'equip de govern dins l'Ajuntament per trobar-se amb un saló de plens on no cabia ningú. La presència del diputat d'En Comú Podem per Tarragona, Jordi Jordan, ha esvaït qualsevol dubte sobre el suport de la formació morada a la moció presentada per Alternativa Altafulla.

Els seus regidors han estat dels primers d'arribar i acompanyats de la resta de membres de l'oposició. Pel que fa a l'equip de govern, ha entrat al saló de plens entre els aplaudiments del públic assistent.