L'EINA no tira la tovallola davant la moció de censura

Jordi Molinera ho va dir fa una setmana a l'entrevista al Saló de Plens: "No llençarem la tovallola fins a l'últim minut perquè creiem que aquest és el govern que es mereix Altafulla". I aquestes reunions ja s'han fet, segons ha pogut saber TAC12. Converses amb la representant d'Ara Altafulla, Natàlia Sanz, i converses també amb el regidor no adscrit, Xavier Rofas.

L'acord o el canvi de parer de Sanz sembla més que impossible tenint en compte que les relacions amb el coalcalde podríem dir que són inexistents des que la regidora va sortir de l'equip de govern de Molinera.

Tampoc sembla haver-se mogut de la seva postura el regidor no adscrit, Xavier Rofas, tot i que aquí la negativa podríem dir que no és tan rotunda. Rofas posaria algunes condicions per repensar-se el seu suport a la moció de censura, unes condicions que semblen inacceptables per l'actual equip de govern i que passarien per la dimissió de la coalcaldessa, Alba Muntadas, i que reconegués que la gestió de la platja no s'ha fet bé.

Per tant, reunions sí, però canvis no. Almenys de moment. Si ningú canvia d'opinió, la moció de censura contra l'alcalde Jordi Molinera i el seu equip de govern es farà efectiva dimarts vinent en el ple que hi ha convocat a les 12 hores.

Llavors, l'alcaldia passaria a mans de la portaveu d'Alternativa Altafulla, Montse Castellarnau, que d'aquesta manera es convertiria en la primera dona alcaldessa del municipi.