×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 370

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Brises del Mar acabarà amb els problemes de subministrament d'aigua

És el moment que esperaven molts altafullencs que viuen a Brises del Mar: la signatura del contracte d'obres per a l'execució del projecte d'interconnexió del dipòsit de Sant Antoni amb el de la urbanització.

Actualment, Brises del Mar disposa d'un dipòsit d'aigua potable d'un volum de 700 m³ que dona abastiment a prop més d'un centenar d'habitants. Malgrat això, en els mesos d'estiu, quan hi ha més demanda, l'alimentació d'aquest no queda prou garantida.

L'acord preveu la solució tècnica a aquesta problemàtica mitjançant la connexió entre els dos dipòsits existents. D'aquesta manera, Altafulla dona resposta a la necessitat de millorar de l'abastiment d'aigua a Brises del Mar.

Les obres consistiran en la interconnexió dels dos dipòsits amb una canonada d'impulsió des del dipòsit de Sant Antoni al dipòsit de Brises del Mar i la instal·lació d'un grup d'impulsió format per dues bombes multicel·lulars verticals amb variador de freqüència. La inversió costa uns 400.000 euros i es preveu que estigui acabada a finals de juliol.