La Cursa 1 de Maig d'Altafulla reuneix més de mig miler de persones

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la 13a edició de la Cursa 1 de Maig que tornarà amb normalitat aquest diumenge al voltant del castell. 

La modalitat 'Open', de cinc quilòmetres i per a majors de 16 anys, ha aplegat gairebé 200 persones del més de mig miler d'assistents. Ha estat el tast principal d'una jornada que, en qualsevol cas, acaben protagonitzant sempre els nois i noies més joves.

Així, s'han completat proves per a totes les edats, des de nascuts a partir del 2018. Els circuits, com no podia ser d'una altra manera, s'han adaptat a la tipologia de corredor des de les distàncies de 130 metres a les de 2,2 quilòmetres.

Una proposta de relleus mixtos ha sigut la novetat d'aquest 2022 en què també s'ha apostat pel 'Corre amb un amic', dirigida a nens i nenes amb discapacitat funcional. Amb activitats paral·leles i música durant tot el matí, un euro de cadascuna de les inscripcions es destinarà als refugiats d'Ucraïna i mitjançant ACNUR. 

Els guanyadors de la cursa de cinc quilòmetres han sigut Abdel Hajjdui (Club Torredembarra) i Gala Gómez (Athletic Track Tarragona) amb uns temps de 16:47 i 22:12, respectivament.

Consulta aquí les classificacions completes.