×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Voramar reobre en un temps rècord

 

Taules parades amb forquilles i ganivets; cartes a lloc i els primers clients. De fet, el dissabte per dinar s'havia arribat al límit de reserves. L'espera de tot just una setmana s'ha fet llarga al Restaurant Voramar d'Altafulla. Cal Vitali va patir les conseqüències ferotges del temporal d'ara fa una setmana.

En un temps rècord s'ha hagut de condicionar l'establiment per tornar a rebre comensals. Amb la privilegiada terrassa inoperant a causa dels danys, l'espai interior i el menjador s'han reformulatr; també s'han hagut de fer lavabos nous. Amb tot, s'ha perdut gairebé un terç de l'aforament del Voramar. Malgrat tots, els entrebancs i la cursa contrarellotge per tornar a tenir els fogons en marxa, satisfacció per poder servir àpats de nou als altafullencs i visitants.

El restaurant no és l'únic perjudicat: la platja d'Atlafulla també va veure canviar el seu aspecte. Una setmana després, els impactes de l'onatge encara són ben visibles. La sorra continua remoguda i escapçada; la vegetació, també desubicada. Els sacs de sorra, a Cal Vitali, pendents per si l'episodi de mal temps es repeteix aquesta setmana.