Altafulla canviarà de govern el 10 de maig

Com un govern tècnic per damunt dels partits, que es dediqui a revertir la situació de paràlisi que diuen pateix el municipi i, sobretot, a donar solució a la problemàtica de la platja.

Així han presentat el seu projecte els set regidors de l'oposició de l'Ajuntament d'Altafulla just després de registrar la moció de censura contra l'actual alcalde Jordi Molinera, de l'EINA, i que es debatrà el pròxim 10 de maig.

CASTELLARNAU, CANDIDATA A ALCALDESSA

Una moció de censura que encapçala com a candidata a alcaldessa la portaveu d'Alternativa Altafulla, Montse Castellarnau, i que està recolzada pels grups de Junts per Altafulla, Ara Altafulla i el regidor no adscrit, Xavier Rofas.

La nova candidata a ocupar el càrrec ha manifestat que la situació al municipi és insostenible, el que els ha portat a adoptar una mesura que havien rebutjat mesos abans.

En la mateixa línia s'han expressat la resta de grups. Des de Junts per Altafulla han destacat que el nou projecte deixa de banda les diferències polítiques per treballar per la gestió del municipi.

ROFAS TREBALLARÀ DES DE FORA

Un nou govern que, oficialment, també estarà en minoria com l'actual, ja que només tindran responsabilitats de govern els quatre regidors d'Alternativa i el de Junts per Altafulla. No hi serà present el regidor no adscrit Xavier Rofas, perquè per llei no pot millorar les responsabilitats ni el salari que tenia fins ara. És per això que es buscarà una fórmula perquè pugui treballar dins del govern sense ser-ho oficialment.

Tampoc hi serà present la portaveu d'Ara Altafulla, Natàlia Sanz, per motius personals. Es dona la circumstància que és l'única membre del futur govern que també ha estat present en l'actual, del que en va sortir al setembre de l'any passat. Diu que ara la situació no deixa cap més opció que l'actual.

EL PSC NO S'HI UNEIX

D'aquesta manera la futura oposició al ple la conformaran l'EINA i la regidora del PSC, que ha anunciat que no dona suport a la moció, ja que defensen els pactes arribats amb l'actual equip de govern.

Un govern que ha descartat fer valoracions aquest dimarts a l'espera de poder-les dur a terme al llarg d'aquesta setmana.

Entre els principals objectius del projecte presentat, negociar amb Costes una resposta immediata a la situació de la platja després dels temporals i l'obertura immediata del Casal La Violeta.