El pla de xoc de les platges acapara el ple d'Altafulla

Casserolada a la plaça del Pou d'Altafulla minuts abans de començar el ple ordinari del mes d'abril. Una seixantena de ciutadans van protestar contra el pla de gestió de la platja. Això només era el preludi d'un ple que es preveia ja molt mogut des de l'inici.

La sala estava omplerta de gom a gom d'altafullencs que reclamaven responsabilitat a l'equip de govern per revertir la situació de la platja i del restaurant Voramar. De fet, entre el públic, hi havia els treballadors de l'establiment.

DDR 2 PLE ALTAFULLA

Els vuit punts de l'ordre del dia no es va poder desenvolupar en normalitat, l'oposició ho tenia clar: només s'havia de debatre sobre el pla de xoc de les platges. D'aquesta manera, la resta de punts van ser votats en contra i es va demanar debatre'ls en la propera sessió.

El ple d'Altafulla va aprovar la proposta de moció que van presentar tots els grups de l'oposició de l'Ajuntament per a la creació d'un pla de xoc que faci front als desperfectes de la platja i els efectes dels temporals.

Segons Alternativa Altafulla, van actuar molt tard. Des de l'equip de govern continuen mantenint la seva postura i mirant, argumenten, per una gestió responsable pel medi ambient.

Durant el ple, el coalcalde, Jordi Molinera, va ser interromput diverses vegades pel públic. Tots els grups polítics van cedir el seu torn de precs i preguntes al públic assistent. Una gran majoria demanava la dimissió de l'equip de govern.