El Pleamar Vintage Market porta la moda retro a Altafulla

Ambient gairebé de prepandèmia aquest cap de setmana a la Costa Daurada. Un dels millors exemples s'ha viscut a Altafulla, amb el Pleamar Vintage Market; milers de persones hi han passat. Gent vinguda de tot arreu, des de locals fins a turistes internacionals, han gaudit de la població amb un clima pràcticament ideal.

El punt àlgid de les vacances de Setmana Santa s'ha ajuntat a Altafulla amb un reguitzell d'activitats que han donat una vida al poble, especialment a tocar del mar, que no es veia des del 2019. Un d'aquests punts d'atracció ha estat el Pleamar Vintage Market, al parc del Voramar.

Una vuitantena de parades amb productes vintage i retro s'han concentrat a Altafulla. Discos, llibres, roba i objectes d'altres èpoques per triar i remenar. Tot plegat acompanyat d'actuacions musicals durant tot el cap de setmana amb noms destacats com Miqui Puig, Los Mambo Jambo, Landry el Rumbero o Los Bengala. Tampoc han faltat les foodtrucks, per posar remei a la gana i la set pròpies gairebé d'un dia d'estiu.

És la setena edició que se celebra del Pleamar Vintage Market. Com tants altres, un esdeveniment que no ha volgut perdre l'oportunitat de tornar al carrer amb una situació pandèmica favorable.