La sisena edició del Pleamar Vintage Market tindrà 70 parades

El parc de Voramar tornarà a acollir una nova edició del Pleamar Vintage Market, serà la sisena. L'acte ocuparà tot el cap de setmana i comptarà amb 70 paradistes que posaran a la venda productes vintage i retro com roba, joies, llibres, discs de vinil o joguines. Alguns seran articles de segona mà i d'altres d'estrena.

En el marc d'aquesta nova edició, s'han programat concerts tant per al públic familiar, com per al més juvenil. Destaquen noms com el productor Miqui Puig o l'agrupació Los Mambo Jambo. Aquesta última actuació serà l'única de pagament. Les entrades tenen un cost de cinc euros, un dels quals es donarà en benefici d'Ucraïna.

L'organització s'ha marcat com a objectiu recuperar les xifres d'assistents que havia registrat en les edicions prèvies a la pandèmia, quan es van assolir els 3.000 visitants per jornada.

Aquesta és una de les propostes que s'ha programat a Altafulla durant els dies amb més afluència de la Setmana Santa. Amb tot, el municipi preveu rebre milers de visitants al llarg d'aquests dies i, de fet, espera superar el 80% d'ocupació als seus equipaments turístics.

El Pleamar Vintage Market obrirà portes dissabte i diumenge entre dos quarts d'onze del matí i les nou del vespre.