Retiren roques i blocs de ciment de la platja d'Altafulla

Després del temporal que va afectar la setmana passada el litoral tarragoní, toca posar en marxa la maquinària per recuperar els indrets més afectats de les zones de platja. A Altafulla, una excavadora dedicarà entre una i dues jornades de treball retirant grans roques i blocs de ciment que es van desplaçar amb la marejada.

Les conseqüències més visibles es troben a la part central del passeig marítim, entre el carrer Pont de Mar i Camí del Prat.

Segons Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla, no és un context greu, sinó que "és habitual trobar-nos aquesta situació" després de llevantades com les viscudes ara fa uns dies. A més a més, afirma: "cal esperar que la platja, ella sola, redistribueixi sorres i, així, ens toqui fer les mínimes intervencions possibles a la nostra platja".

En alguns casos, el material directament es retira de l'aigua mentre que, en altres, es desplaça cap a la zona de contenció, a tocar del mur del passeig. Aquesta és una acció que es fa amb la mirada posada ja en la temporada estival.

Des del consistori altafullenc es creu que la situació meteorològica més intensa ja ha passat i confia que, al llarg de les pròximes setmanes, el nivell de mar vagi baixant i la platja torni a guanyar el seu espai habitual.