L'EiNA aconsegueix el suport del PSC al pressupost, però en necessita més

Encara ha de seguir negociant i buscant suports, però el govern en minoria de l’EiNA veu més a prop l’aprovació del pressupost de l’Ajuntament d’Altafulla per aquest 2022. L’equip de Molinera i Muntadas ha aconseguit assegurar-se el vot favorable del PSC donant continuïtat al procés de redacció del projecte de residència per a la gent gran i prioritzant inversions a la via pública, en concret als carrers de Dalt i Pescadors. Precisament, inversions que no van arrencar amb la socialista Imma Morales al govern i que van derivar en la seva renúncia. Ara el PSC s’ha fet fort en la negociació.

Des de l’EiNA s’argumenta que la proposta que està dissenyant manté les principals línies establertes en el pla de govern fixat a principis de mandat amb PSC i Ara. De fet, el govern en minoria necessita i confia poder incloure a l’acord amb els socialistes alguna altra força. Molinera assegura que negocien amb tots els grups i que treballen per incorporar les propostes que els fan arribar. En joc està la governabilitat del municipi.

A l’equip de Molinera li queden dues setmanes per lligar el suport necessari per aprovar el pressupost d’enguany. El govern altafullenc espera poder aprovar uns números que rodnarien els vuit milions d’euros al ple d’aquest mes de febrer.