×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

El local del Camí de les Bruixes serà per a tota la gent gran d’Altafulla

Expectació al ple extraordinari sobre les condicions d'ús del local de gent gran situat al carrer de les Bruixes, que actualment en fa ús l'esplai per realitzar les seves activitats. L'oposició en bloc ho ha portat a debat a través d'una moció per vetllar que l'entitat pugui dur a terme les activitats. Es queixen que l'equip de govern no ho ha respectat i reclamen que, si es vol dur a terme alguna activitat aliena a l'entitat, es demani permís a l'esplai.

L'equip de govern s’ha compromès a signar un conveni perquè pugui desenvolupar les seves activitats a l'edifici, però no de manera exclusiva. El govern vol dinamitzar el recinte, que és de titularitat municipal, i insisteix que també hi tenen cabuda altres activitats per a gent gran, no només d'aquesta entitat.

L'oposició també ha demanat el finançament suficient per dur a terme les activitats per als avis i àvies del municipi. La moció ha prosperat amb els vots favorables de tota l'oposició, excepte el PSC que no ha pogut assistir a la sessió, i l'abstenció d'EINA-ERC.