La rehabilitació de l'alberg Casa Gran d'Altafulla, cada cop més possible

La rehabilitació de l'alberg Casa Gran d'Altafulla podria ser una realitat a llarg termini. La Generalitat té entre mans un avantprojecte per restaurar-lo, amb un pressupost d'1,5 milions d'euros. Així ho va fer saber l'administració catalana al consistori en una visita institucional. Des de l'Ajuntament creuen necessàries les actuacions tant en la façana com a l'interior de l'edifici.

Es tracta d'un immoble protegit i propietat de la Generalitat i originari del segle XVII. De moment, però, no hi ha una data fixa de quan es podrien començar les obres. Tot i això, Ajuntament i Generalitat s'han emplaçat a seguir les converses.

Pel que fa a l'antiga casa director de l'alberg, on també es contemplen les obres, esperen arribar a un acord per aconseguir la cessió de l'edifici per a ús municipal. Volen destinar-lo principalment a activitats per a joves.

Aquest espai fa més de 9 anys que es troba tancat i, en un primer moment, s'havia proposat traslladar allà el Centre Obert d'Atenció a la Infància i les Famílies.