El ple d'Altafulla cobrarà les retribucions i dietes anul·lades per sentència judicial

L’equip de govern i els regidors d’Altafulla cobraran les retribucions i les dietes després que una sentència judicial les anul·lés. Van ser els grups de l'oposició, Alternativa i Junts per Altafulla, els qui ho van recórrer perquè entenien que no s'havia convocat correctament el ple on es va votar, el juny del 2019.

Una qüestió que ha quedat resolta en aquest ple del mes de novembre després que el grup majoritari de l'oposició, Alternativa Altafulla, votés a favor. Ho va fer després que el govern eliminés dos punts de la proposta.

En canvi, el regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López-Bofill, s’hi va oposar i la regidora d’Ara Altafulla Natàlia Sanz es va abstenir. L’oposició també va demanar que es reconegui el vot telemàtic, una proposta que ja es contemplava a la sessió anul·lada. L'equip de govern va recollir la demanda.

Un altre dels punts que es va aprovar durant el ple va ser el Pla d’usos de la platja fina a l'any 2025. A partir d'aquest estiu, no es podran llogar hamaques o para-sols a la platja. El document també defineix com s'han de distribuir les terrasses de bars i restaurants al passeig marítim.