Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

La Policia Local d'Altafulla incorpora càmeres de videovigilància en els uniformes dels agents

Altafulla es converteix en el primer municipi de la demarcació de Tarragona en instal·lar càmeres de vigilància, atenció, als uniformes de la policia local. Els agents podran d'aquesta manera gravar possibles agressions o confictes en què es trobin. El departament d'Interior ja ha donat l'autorització perquè ho comencin a implantar.

La Policia Local d'Altafulla incorpora càmeres de videovigilància en els uniformes dels agents. És el primer municipi del camp de Tarragona que utilitza aquest sistema. A partir d'ara, la Policia Local d'Altafulla podrà portar càmeres de videovigilància personals en els uniformes. L'ús d'aquest sistema permetrà protegir tant als ciutadans i ciutadanes davant les actuacions policials, així com als agents davant les denúncies infundades contra les seves actuacions. L'actuació d'aquestes càmeres, només es permet en espais públics en aquells casos en què hi hagi risc per als membres de la Policia Local o terceres persones.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ