Altafulla recupera l’ambient festiu

L'esclat de petards, el repic de campanes i el pregó a càrrec de Sara Nicolàs Vitali, la jove xef del restaurant Cal Vitali, reconeguda i premiada en diversos guardons van donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla.

Enguany s’ha recuperat la festa després que l’any passat, a causa de la tercera onada de la pandèmia afectés la programació. Ara s’han pogut recuperar els esdeveniments més tradicionals que estan omplint aquests dies els carrers de vida social. Des de l’equip de govern, però, demanen prudència i responsabilitat.

Entre els actes d’aquest cap de setmana destaca el nomenament de Joan Carnicer, implicat en el teixit associatiu i en moltes activitats del municipi, com a fill adoptiu d’Altafulla.

foto sant marti altafulla

Un dels plats forts, però, va ser la cercavila amb el Grup de Diables Petits, els Gegants i nans d’Altafulla, els Bastoners, els Castellers Grallers i el Gat de Foc portat pel Grup de Diables Grans. També l’espectacle del correfoc que va ressonar pels carrers i els versots dels Diables Petits que van omplir la plaça del Pou de gom a gom.

La festa continua aquesta setmana amb més actes tradicionals com la pujada del pilar per les escales o la processó.