×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

El capità de l'Altafulla es retira

Jornada emotiva per l'adéu futbolístic de Genís Cañas, que deixa l'Altafulla i la pràctica esportiva per problemes cardiovasculars i físics. Avui ha jugat el seu últim partit, a casa i amb derrota contra el Morell, a Segona Catalana, per 1 a 2. 

El resultat, aquest cop, és el menys rellevant perquè l'atenció s'ha centrat en el dorsal número 10 dels groc-i-negre, que tanca així una etapa de cinc anys com a futbolista al municipi. Ja fa uns dies que el mateix Genís va anunciar que es retirava per entrebancs de salut que li han provocat ja diversos ensurts i intervencions mèdiques.  Així, prioritza la seva salut al perill d'haver de passar de nou pel quiròfan, amb el risc d'experimentar riscs majors.

Va formar-se al Nàstic, passant també pel Torredembarra i l'Ascó, fins a la seva arribada a un altre municipi del Baix Gaià com és Altafulla. Així, va competir a Tercera Divisió, també a Primera Catalana, i va assolir l'ascens a Segona amb el seu últim equip que l'ha acomiadat tal com es mereix, amb el respecte guanyat per un noi de tan sols 27 anys i que marxa abans d'hora per seguir gaudint de la vida plenament.