×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

El Triatló Popular d'Altafulla exhaureix tots els dorsals

250 participants han format part del Triatló Popular d'Altafulla, que enguany ha inclòs una prova infantil com a novetat amb una cinquantena d'inscrits d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys. El municipi recupera així una proposta dirigida als més petits que ja va existir anys enrere.

El triatló s'engloba dins el circuit Just Tri Series, del grup Sport No Limit i que compta amb el suport de la regidoria d'Esports altafullenca. És la tercera cita d'aquest calendari de triatlons, que s'ha deixat veure anteriorment per Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant, es preveuen tres parades més amb el duatló de la Pobla de Mafumet (23 d'octubre), el triatló de Castelldefels i el de Tarragona. 

El bon funcionament de l'edició del 2020 ha provocat que la resposta esportiva sigui satisfactòria, esgotant-se totes les places ofertes. Els adults han completat el circuit Sprint (750 metres nedant, 20 quilòmetres en bici i 5 quilòmetres de cursa a peu) i els infants han afrontat 100 metres nedant, 1.000 metres en bici i 200 a peu. 

Classificacions:

https://sportmaniacs.com/es/races/triatl-daltafulla-2021#results