×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Altafulla proposa 21 accions per accedir als 6 milions d'euros dels fons Next Generation

L'Ajuntament d'Altafulla proposa 21 accions per accedir als 6,1 milions d'euros dels fons europeus Next Generation. En aquest sentit, el consistori ha treballat per definir els diferents projectes candidats a rebre el finançament.

Són accions alineades amb els objectius estratègics de la Unió Europea per impulsar la transició ecològica, la cohesió social i la transformació digital. Sobre la transició verda i sostenible destaquen les actuacions del pla de gestió "Altafulla Platja Viva", valorat en un milió d'euros o la bassa de laminació per recollir les aigües pluvials al Puntent i al Vinyet, d'un cost de 800.000 euros.

L'equip de govern també planteja la renovació de l'enllumenat exterior a Baix a Mar, la recreació històrica romana en realitat immersiva de la Vil·la romana dels Munts o la rehabilitació del sector comercial d'Altafulla Platja. Projectes en què volen afavorir el patrimoni cultural i l'entorn natural.

Si finalment els hi atorguen el finançament, els Fons Next Generation cobriran el 90% de la inversió de cada actuació i s'haurà d'executar entre el 2022 i 2024.