Altafulla - Canonja (2-2)

Estrena del Joan Pijoan en una nova temporada de Segona Catalana i amb empat entre l'equip local, l'Altafulla, i La Canonja. Tots dos equips es mantenen així invictes després de dues jornades de competició.

Dani Trujillo ha avançat els visitants en el minut 36, per l'escaire i des de fora de l'aire. Cobacho amb el cap ha igualat en el 67' tot i que ha estat La Canonja qui ha acumulat més opcions per marcar un altre cop. Des del punt de penal, Enric ha capgirat el marcador per als altafullencs (73') fins que Maireles, també de pena màxima, ha aconseguit el 2-2 definitiu (83').

L'ensurt del dia l'ha protagonitzat el porter local, Moha, que ha requerit assistència mèdica per un fort cop al cap. Amb punts de sutura, no ha estat necessari, però, ingrés a l'hospital.

És la cinquena campanya ja de Raül Tudela com a tècnic de l'Altafulla, un dels grans artífexs de l'ascens de categoria amb jugadors del territori. Home de la casa, és fidel a l'hora d'apostar pels efectius del planter.

L'Altafulla suma dos punts de sis possibles i la setmana vinent es desplaçarà al camp del Bonavista. Amb quatre punts, els canongins rebran el Vila-seca.