×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

La regidora Natàlia Sanz abandona el govern d'Altafulla

El govern d'Altafulla estarà encara més en minoria després de la sortida de la regidora Natàlia Sanz, d'Ara Altafulla, que deixa els cinc regidors sols de l'Eina al capdavant de l'Ajuntament. Se suma al trencament, fa unes setmanes, de l'altra sòcia de govern, la socialista Imma Morales. El govern lamenta l'última sortida, però mantenen l'objectiu de complir el pla de mandat i, per fer-ho possible, arribar a acords amb els grups del consistori. 

La decisió de Natàlia Sanz és una derivada de la sortida de la regidora socialista. Sanz explica ara que ella també trenca amb Molinera i Muntadas perquè no s'han posat d'acord en diversos temes, com per exemple el repartiment de regidories. La fins ara regidora de Comerç, Turisme i Emprenedoria assegura que a partir d’ara farà una oposició constructiva i no contempla donar suport a cap moció de censura.

Fins a les pròximes eleccions del 2023, el govern d'Altafulla haurà d'arribar a pactes amb l'oposició per tirar endavant les seves polítiques. El que no entra en el guió previst és que l'oposició faci la volta a la paella amb una moció de censura. El grup majoritari en aquest bloc, Alternativa Altafulla, va descartar-ho fa unes setmanes.