×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

L'oposició d'Altafulla descarta una moció de censura

L'equip de govern de l'ajuntament d'Altafulla només es podria ampliar amb l'entrada de Junts. Una situació que no es donarà si el regidor no adscrit, Xavier Rofas, que es va presentar a les eleccions per Junts, però després se'n va desmarcar per ser més de l'òrbita del PDeCAT, tornés l'acta de regidor. I això, ara per ara, sembla impossible si hem de fer cas de la veu dels dos protagonistes.

El partit majoritari a l'oposició és Alternativa Altafulla, però les desavinences amb l'equip de govern són insalvables. De fet, recordem que en l'anterior legislatura, Esquerra ja va abandonar el govern que llavors estava en mans d'Alternativa per moltes discrepàncies, la principal, la reforma de la Via Augusta.

Des d'Alternativa Altafulla diuen que seguiran treballant des de l'oposició i ja miren cap al 2023. Lamenten la situació viscuda al consistori en un moment, diuen, on cal treballar per acabar amb l'incivisme i complir amb les propostes promeses.

Sembla, per tant, que l'equip municipal format per cinc regidors de L'EINA - ERC i una d'Ara Altafulla haurà de governar amb minoria i haurà de buscar consensos per tirar endavant els projectes principals de la localitat.