×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Altafulla organitza rutes en bicicleta per descobrir els camins

Aquestes famílies participen en la ruta en bicicleta pels camins d'Altafulla. Es tracta d'unes excursions obertes a tothom per descobrir l'entorn del municipi. Abans d’arrancar, la Núria Barba, la guia de l'excursió, ens dona les darreres explicacions i anem a buscar el primer camí.

En aquesta jornada, les rodes de les bicicletes giren per camins vora l'estació d'Altafulla-Tamarit passant per la desembocadura del riu Gaià on es troba el Castell de Tamarit. Seguim direcció Ferran tot continuant per la riera i vorejant la muntanya de Sant Antoni. Una ruta adaptada a les aptituds de les persones que hi han participat.

ruta bicis2

Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida per part dels ciutadans d'Altafulla i dels visitants que reben durant l'estiu. És una oportunitat per conèixer el municipi des d'una altra perspectiva.

D'altra banda, també són molts els participants que decideixen repetir aquesta experiència.

Les excursions surten cada dimarts i dijous a les 19 hores des de l'Oficina de Turisme i s'allargaran fins al 26 d'agost. Els assistents han de portar la seva bicicleta, el casc, i moltes ganes de divertir-se.