Altafulla enceta una nova temporada de platja

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, el govern altafullenc avala les actuacions realitzades durant l’any a la zona de Voramar i Botigues de Mar en el marc del pla de gestió d’Altafulla Platja Viva.

Asseguren que l’espai ha arribat en òptimes condicions per la temporada d’estiu gràcies a les reserves de sorra aconseguida amb la col·locació de tanques per retenir-la i a la gestió sostenible i natural que s’ha fet de la sorra pròpia. Recorden que enguany costes no ha aportat sorra extra a l’espai.

TOTS ELS SERVEIS

La temporada turística a Altafulla s’allargarà fins a mitjans de setembre. Fins llavors, les platges altafullenques comptaran amb servei de socorrisme, que es reforçarà els caps de setmana.

La platja també ha recuperat els serveis de dutxes i rentapeus que l’any passat no es van instal·lar a causa de la pandèmia. Tot plegat per atraure el turista de temporada.

Un altre dels nous atractius de la platja a Altafulla serà l’espai natural protegit que s’ha habilitat a la zona de Voramar. A més, les platges d’Altafulla guanyaran enguany també una zona lúdica habilitada per practicar esports com el volei platja.