Altafulla invertirà mig milió d'euros per renovar les places dels Vents i Martí Royo

Renovar i replantejar la plaça dels Vents, al barri marítim, amb una dotació de 350.000 euros per invertir-hi, i també la plaça Martí Royo, amb una previsió de 125.000 euros. Es tracta de les dues grans intervencions que planteja el govern d’Altafulla per donar sortida al romanent d’1,3 milions d’euros de què disposa per destinar a inversió.

Els projectes, que també inclouen la plaça 1 d’octubre, destaquen entre el paquet d’inversions a la via pública que preveu l’equip de Molinera i Muntadas. Millores de voreres, enllumenat, asfaltat de carrers o intervencions al mobiliari urbà, com parcs infantils, s’inclouen dins una proposta que aposta per les petites inversions.

A banda d’incidir en la via pública el paquet d’inversions també complementarà el pressupost destinat a cultura, amb increments per a propostes com l’Altacústic o la FIM. També en joventut. De fet, entre les inversions destaca un projecte de 50.000 euros per habilitar un Pumptrack: un circuit asfaltat per practicar esports sobre rodes amb patinets o bicicletes.

Actualitzar la maquinària de la piscina i els vehicles de la brigada municipal i potenciar la participació ciutadana afegint 36.000 euros a la partida dels pressupostos participatius són altres punts d’incidència d’aquesta modificació.