L'Altacústic tornarà a ser el d'abans

La plaça de l’Església d’Altafulla tornarà a convertir-se en un escenari musical. La mallorquina Maria Jaume i Patricia Atzur seran les encarregades d’oferir, aquest dissabte, un avançament del Festival de Música Independent Altacústic.

Ho faran en un concert que arribarà dos mesos abans del nucli central del festival, que se celebrarà el 15,16 i 17 de juliol. Després d’una última edició condicionada per les restriccions, enguany es tornarà al format habitual amb tres concerts diaris a diferents espais, dos en concret. Es manté la plaça de l’Església i es recupera la plaça del Pou.

Nou artistes formaran part d’un cartell que encapçalarà Joan Colomo. Pau Vallvé, Daniel Lumbreras o Kids Froms Mars són alguns dels altres noms que sonaran a Altafulla.

La programació també apostarà pel talent local, en aquest cas incorporant la tarragonina Anna d’Ivori. De moment es preveu un aforament màxim per espai de 150 persones, tot i que els promotors confien que la relaxació de les mesures permeti ampliar-lo.

Les entrades ja es poden adquirir des d’avui. El festival també preveu incloure la zona de restauració a la proposta i contempla una trobada de programadors el primer dia.