La restauració i l'hostaleria respiren gràcies al desconfinament comarcal

Cuines a tota màquina i hotels per sobre del 70% d'ocupació. Aquest és el balanç del primer cap de setmana des de l'aixecament comarcal a Altafulla. Tant el sector de l'hostaleria com el de la restauració coincideixen que el volum de feina ha estat igual o una mica superior al d'un cap de setmana prepandèmic d'aquesta època de l'any.

La sensació general és que, ara si, el pitjor ha passat i no es contempla la possibilitat que el PROCICAT faci passes enrere durant els pròxims mesos .La impossibilitat de sortir del Principat ha permès al sector turístic altafullenc arribar a nous nínxols de mercat. Un fet que pot propiciar una campanya d'estiu amb xifres d'activitat molt altes.

Hotel1

El passeig marítim del municipi ha recuperat imatges similars a les dels últims dies de Setmana Santa amb visitants de diferents punts del territori. Orígens i finalitats molt variades.

La procedència d'interior que caracteritza el turisme que rep Altafulla ha sigut un avantatge pels negocis locals. És per això que l'arribada de visitants estrangers no és una prioritat, a diferència d'altres punts de la Costa Daurada com Salou o La Pineda.