Altafulla tanca amb èxit la XIX Fira de Nadal

Les bones condicions meteorològiques van acompanyar durant la Fira de Nadal d'Altafulla, que va comptar amb propostes comercials i artesanals de tot tipus. La Plaça de la Vila s'ha establert com el lloc ideal per a la celebració d'aquesta mostra, que cada vegada atreu més visitants de fora del municipi. Per segon any consecutiu la fira nadalenca ha coincidit amb el pont festiu.


Des d'alimentació a objectes de regall, la Fira d'Altafulla també va obrir una finestra solidària. Amb la venda de vi calent i objectes manufacturats, les activistes d'Altafulla van recaptar diners que destinaran als refugiats sirians de Grècia. Anuncien, a més, que realitzaran una reunió oberta al públic el 18 de desembre i al centre d'entitats d'Altafulla per aconseguir nous col·laboradors.

La Fira de Nadal s'ha allargat 3 dies i ha comptat també amb la presència dels alumnes de l'Escola Municipal de Música local. És la segona vegada que les arpes es fan escoltar aquí mateix, allunyades de les aules.

És l'acte que obre oficialment el Nadal d'Altafulla. Paral·lelament, el tió altafullenc va empassar-se les primeres mandarines per repartir coca i xocolata entre els més petits d'Altafulla.