Comença el torneig amistós de Segona Catalana

L'Altafulla - La Floresta (2-3) ha estat el primer partit de la competició entre els equips tarragonins de Segona Catalana. Amb vuit participants i una sola volta no hi haurà ni ascensos ni descensos. És la decisió que van prendre els mateixos clubs que componen el calendari sota el vistiplau de la FCF. 

Molina i Abraham han avançat la Floresta als minuts 9 i 25, respectivament convertint-se així en els primers golejadors del grup 12, l'alternativa a no jugar enguany i acceptada per part dels equips de la categoria. Genís Cañas ha retallat diferències a la segona meitat (74'), però el visitant Jorge ha incrementat un cop més la diferència al 81'.

El 2-3 d'El Bouziani (84') ha mantingut l'emoció fins al final en el primer compromís d'una lligueta on també hi ha la Canonja, la Pobla B, El Roda de Berà, el Reddis, el Cambrils Unió i el Montblanc. La Segona Catalana és l'única divisió del país que no es reprèn oficialment; sí que ho fan fet, en canvi, la Primera, Tercera i Quarta Catalana.

La competició descansarà ara fins al 10 d'abril quan l'Altafulla jugarà al camp del Reddis i La Floresta rebrà la Canonja, l'endemà.

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/resultats/2021/futbol-11/torneig-segona-catalana/grup-12/jornada-1