Altafulla guanya el Premi Iniciativa Medi Ambient del 2020


Altafulla va celebrar ahir el primer ple ordinari de l’any pràcticament de qüestions de tràmit. El govern va recordar que a principis de febrer s’obrirà la convocatòria d’ajuts a empreses i famílies en fórmula de targetes. Un cop els establiments locals s’hagin adherit a la proposta, els veïns empadronats ja podran comprar les targetes per un preu de 20 euros i fer una despesa de 40 euros.

D’altra banda, el consistori va informar que continuen els treballs per millorar la zona de la platja. De fet, la Diputació de Tarragona els hi ha concedit el Premi Iniciativa Medi Ambient del 2020. Amb aquesta dotació de 5.000 euros es faran actuacions les pròximes setmanes a la zona de Voramar. També es farà un projecte de divulgació del pla a través de plafons a la platja.

 
Durant el ple es va aprovar la moció d’urgència en suport al conseller d’Exteriors Bernat Solé, acusat de desobediència greu per haver organitzat els preparatius per poder votar durant l’1 d’octubre, en aquell moment alcalde d’Agramunt.
 
En canvi, la moció del grup municipal AA-ECG per millorar la renovació de l’aire, la desinfecció i la seguretat en les aules dels centres educatius del municipi no va prosperar. L’oposició va assegurar que des del consistori i el Departament d’Educació ja s’hi està treballant.