El primer bany de l'any més atípic a Altafulla

La tretzena edició del primer bany de l’any ha estat totalment diferent de les altres. La COVID ha provocat que aquest ja tradicional acte festiu quedés reduït a la iniciativa individual d’alguns valents que no van voler perdre el costum de capbussar-se al mar de la platja d’Altafulla.

Tot i que el temps no acompanyava, prop d’una vintena de persones van atrevir-se a entrar a l’aigua desafiant el fred i la pluja, que deixava una temperatura ambient de poc més de cinc graus. Molts dels banyistes eren habituals i comentaven que no podien començar l’any sense el tradicional bany al Mediterrani.

Tot i les ganes de no perdre’s aquesta tradició, la majoria comprenen la situació i comparteixen la decisió de l’organització de suspendre l’acte, esperant que en la propera ocasió es pugui reprendre l’habitual bany multitudinari i la posterior xocolatada que ajuda a recuperar el cos després de la capbussada. Un inici d’any molt diferent, també en aquesta tradicional activitat que s’organitza en la majoria de pobles costaners del territori.