L'alcalde d'Altafulla repta a l'oposició a fer-li una moció de censura

Nous elements a la crisi de Govern d'Altafulla, després del trencament del pacte entre el PDeCAT i Alternativa. L'alcalde Fèlix Alonso repta l'oposició a fer una moció de censura i posar-se d'acord per Govern, donada la majoria que sumen Eina, PDeCAT i el regidor no adscrit, fins ara de Ciutadans.

La polèmica a Altafulla es centra en que l’alcalde, Fèlix Alonso, ha rebutjat de l’ordre del dia del pròxim ple quatre mocions presentades pels dos grups de l’oposició i el regidor no adscrit que fins ara era de Ciutadans. Unes mocions que s’haguessin aprovat, gràcies a la majoria de l’oposició. És per això que l’equip de govern va demanar informes jurídics sobre els textos perquè tenien dubtes. Per Alonso, que es basa en els informes, assegura que les mocions envaïen les seves competències i per això les va retirar. L’alcalde ha explicat que la situació a Altafulla és molt greu, acusa a l’oposició d’un bloqueig constant, però l’oposició diu que és el govern qui els bloqueja. Davant d’aquest escenari l’alcalde fa una proposta clara: una moció de censura.
Una moció de censura però que de moment els grups de l’oposició no contemplen i insten a l’alcalde a dialogar per arribar acords per desbloquejar la situació.
Altafulla celebrarà el ple dilluns on s’haurà de debatre la urgència d’una nova moció que ha presentat l’exregidor de Ciutadans Alberto Moreno. El ara regidor no adscrit, demana la baixa d’Altafulla de l’Associació de Municipis per la Independència.
La polèmica va venir arran d’una moció que tota la oposició va presentar per repartir-se i nomenar uns nous  representants de l’Ajuntament als òrgans col·legiats, entre ells l’AMI. Amb l’escrit s’entenia que l’exdeciutadans reconeixia aquesta associació independentista és per això que el van suspendre de la militància del partit taronja.