L'escola La Portalada adapta vuit espais per poder-hi fer classes i complir les ràtios establertes

L'entrada principal de l’escola La Portalada és només un dels quatre accessos habilitats aquest curs per tal d’evitar aglomeracions. Les entrades s’han organitzat de manera esglaonada amb dos torns i totes amb els mateixos protocols. Presa de temperatura i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

Molts pares i mares han decidit acompanyar els seus fills al primer dia d’escola. La majoria tranquils tot i la situació atípica. I  els alumnes conscients de la situació, han arribat preparats amb la mascareta posada i amb la il·lusió de tornar a veure els amics i amigues.

DDR Peça Inici Curs Portalada Altafulla dins web

En aquesta escola s’han hagut de fer diversos canvis organitzatius per adaptar-se a les normes sanitàries i garantir la seguretat. Dins les aules, taules separades tot mantenint les distàncies, gel hidroalcohòlic i molta pedagogia dins i fora les classes.

En total han adaptat 8 espais com el laboratori o la biblioteca que s’han convertit en aules per encabir un màxim de 20 alumnes amb grups estables. L’Escola La Portalada és un centre gran amb 431 alumnes i hi treballen un total de 38 professionals.